Bitcoin is het grootste bedrijf van Veteranenhandelaar Peter Brandt

Inhoud

  • Een „ballen-tot-de-muur“ cryptocurrency weddenschap
  • Brandt blijft mama over zijn crypto-portefeuille

In een recente tweet heeft de legendarische handelaar Peter Brandt onthuld dat Bitcoin Machine procentueel gezien zijn grootste bedrijf is.

Toch beweert de handelaar dat zijn niveau van betrokkenheid niet in de buurt komt van de CEO van Real Vision Group, Raoul Pal, die nu 98 procent van zijn liquide vermogen in de beginnende activaklasse heeft:

Afgezien van onroerend goed is BTC mijn grootste positie als % van de activa, maar niets komt in de buurt van de verbintenis die Raoul is aangegaan.

Een „ballen-tot-de-muur“ cryptocurrency weddenschap

Vorige week kwam Pal onder vuur te liggen toen hij zich „opwarmde“ tot XRP na het verwerven van „een basiskennis“ van de op twee na grootste cryptocurrency.

Dit, in combinatie met een tweet over KYC als de toekomst van Bitcoin, was genoeg voor Bitcoiners om de 52-jarige macro-investeerder in drommen af te schaffen. Velen beschuldigden Pal van hypocrisie aangezien hij zeker niet naar de belastingvrije Kaaimaneilanden verhuisde vanwege de zon en de palmen.

Na het zien van deze tegenvaller bleef hij onverzettelijk over zijn XRP-commentaar, waarmee hij duidelijk maakte dat hij niet in iemands stam zat. Pal verdedigde ook zijn controversiële houding ten aanzien van de regelgeving van de overheid, omdat hij gelooft dat deze van vitaal belang is voor een bredere institutionele adoptie:

Om het goed te maken voor de crypto gemeenschap, zegt Pal nu dat hij klaar is om al zijn goud te verdelen over Bitcoin en Ethereum in een 80:20 verhouding:

„Ok, laatste bom – Ik heb morgen een verkooporder om al mijn goud te verkopen en op te schalen om BTC en ETH (80/20) te kopen. Ik heb niets anders in mijn bezit (behalve wat obligaties en wat $’s). 98% van mijn liquide netto waarde.“

Brandt blijft mama over zijn crypto-portefeuille

Brandt heeft nooit onthuld welk percentage van zijn nettowaarde wordt besteed aan Bitcoin of aandelen.

Begin september beweerde Brandt dat hij al zijn posities in crypto en aandelen had geliquideerd, wat uiteindelijk een zeer tijdige beslissing was. BTC stortte op 3 september meer dan 12 procent in, en het duurde meer dan een maand voor de grootste cryptocentrale om van deze daling te herstellen.

Ondanks zijn toevallige afkeer van altcoins, twitterde Brandt dat hij in juli, toen de DeFi-ruimte opwarmde, bullish was op Ethereum.