Nylig Bitcoin-transaktion skinner lys over institutionel akkumuleringstrend

Bitcoins pris har været ret stabil under $ 24.000, hvor sælgere ikke er i stand til at nedbryde sin styrke på trods af den svaghed, der ses over altcoins

BTCs dominans er steget hurtigt, da det suger ilt ud af rummet, hvor analytikere bredt målretter mod fortsat styrke mod altcoins
Imidlertid har Bitcoin stadig nogle store forhindringer i vejen, der kan fortsætte med at hæmme dens vækst og forhindre det i at se nogen massiv opadgående tendens
Dette inkluderer den massive modstand mellem $ 24.000 og $ 24.200. Hvorvidt det kan bryde over dette niveau eller ej, bør give seriøs indsigt i dets udsigter
En on-chain forklarede, at specifikke Coinbase-transaktioner bekræfter en tendens til institutionel akkumulering

Bitcoin har konsolideret sig gennem den sidste uge og har set en turbulent prishandling, der har fået den til at variere mellem $ 22.000 og højder på $ 24.200. Salgspresset set her har været ret betydeligt.

Når det er sagt, er hver afvisning og efterfølgende tilbagegang hurtigt absorberet af tyre, hvilket signalerer, at der er en stærk mulighed for yderligere opadgående, er nært forestående.

En on-chain analytiker bemærker også, at transaktionsaktivitet på Coinbase peger på institutionel involvering i markedet, herunder hvad der ser ud til at være en nylig 12.006 BTC-transaktion sendt til forskellige OTC-relaterede kolde tegnebøger.

Bitcoin viser tegn på styrke, når Altcoins styrter ned

I skrivende stund handles Bitcoin marginalt ned til den nuværende pris på $ 23.730. Dette handler om den pris, som den har handlet med gennem de sidste par dage.

Salgspresset set mellem $ 24.000 og $ 24.200 har udløst flere stærke udsalg, men der er en mulighed for, at tyre vil være i stand til at katalysere yderligere gevinster på mellemlang sigt.

Denne mulighed stammer fra de stærke reaktioner, som Bitcoin har sendt efter hver udsalg. Bjørne har ikke været i stand til at vinde nogen seriøs grund i løbet af de sidste par uger.

On-Chain-data peger på institutionel akkumulering

En faktor, der kunne styrke Bitcoin på kort sigt, er det enorme niveau af institutionel involvering i markedet i øjeblikket.

Mens han talte om dette, sagde administrerende direktør for analyseplatformen CryptoQuant, at han nøje overvåger, hvordan transaktioner til OTC-relaterede tegnebøger flyder ud af Coinbase.

”12.006 BTC flød ud fra Coinbase for et par timer siden. Som jeg sagde, gik det til forvaringslignende tegnebøger. Det ser ud til, at Coinbase laver en ny kold tegnebog til hver kunde efter OTC-aftalen for institutioner. Jeg er meget bullish på BTC. ”

Som set ovenfor finder disse typer af institutionelle akkumuleringstendenser sted normalt dage før kryptokurrency ser en hurtig prisstigning.